Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Eugeniikka varmistaa ulkonäön ja älyn liiton

Viime päivinä naispoliitikot Merja Kyllösen johdolla ovat epäreilusti uhriutuneet, rappeuttaen sentimentaalisuuteen ruokkiessaan tervettä arvostelukykyämme sekä pyrkineet parjaamaan henkilöitä joiden ainoaksi rikokseksi jää rehellisyys todellisuuden edessä. He väittävät ettei ulkonäköpaine koskisi lainkaan miehiä, suostumatta näkemään että se vain ilmenee eri tavalla. Syntymäheikolta vaikuttava mies ei voi olla johtajana missään, eikä hänellä ole mahdollisuuksia saavuttaa johtajalle tyypillistä uskottavuutta millään alueella. Hän voi olla taustavaikuttaja sekä ylempiensä suosion myötä arvostettu, muttei hän koskaan saavuta sellaista voimaa rakastavien massojen vilpitöntä arvostusta kuin johtajaksi syntynyt geneettinen jalostuma, josta puuttuvat luonnollisten lisääntymisketjujen synnyttämien inhimillisten virheiden aiheuttamat heikot kohdat. 

Naiset ovat "heikompi astia" olleet kautta vuosituhansien ja heissä nykyisissä oloissa arvostetaan tyylikkyyttä, fyysistä solakkuutta, vyötärön ja lantion ympärysmittojen suhdeluvun ihanteena pidetään 0,7 optimaalista arvoa. Naisen ei ole välttämätöntä olla erityisen älykäs, kunhan hän on sosiaalisesti miellyttävä sekä sopeutunut rooliinsa ilmentäessään olemuksellaan miehensä kyvykkyyttä, asemaa  ja valtaa myös yhteisön ulkopuolisille. On ainoastaan kansalaisten tervettä arvostelukykyä että poliittisesti merkittäville paikoille päätyneiltä henkilöiltä odotetaan heidän sukupuoleensa yhdistettyjen vahvuuksien ilmentämistä keskivertoa voimakkaammin. Naisilla tämä liittyy eri tason kysymyksiin kuin miehissä, joskin keskiverron alapuolelle sukupuolensa ydinpiirteissä sijoittuvat yksilöt ovat taipuvaisia väittämään luonnollisten arvostusten olevan vääriä, sen sijaan että pyrkisivät edes yrittämään ja näyttämään esimerkkiä vielä huonommat lähtökohdat saaneille. Tämä olisi erittäin välttämätöntä aikana jona ihmisten geneettistä seulontaa sekä määrätietoista parantelua pidetään jotenkin kyseenalaisena.

Massojen alimmat tasot ovat henkilöitä jotka luovat nykyiset keskiarvot sijoittumalla ominaisuuksillaan niiden läheisyyteen. Eroottiseen viihteeseen ja näytöksiin malleiksi, samoin kuin eliittiä edustavien vapaiden miesten ja joidenkin poikkeusnaisten viihdykkeeksi soveltuvat henkilöt jotka ovat ulkonäöltään virheettomiä, mutta eivät järinkään älykkäitä. Samaiset henkilöt luovat kuvaston valtakunnan ulkopuolisessa viestinnässä ja heidän läsnäolonsa julkisissa tehtävissä on äärimmäisen tärkeää. Tieteellistä etenemistä vievät eteenpäin henkilöt jotka ovat äärimmäisen älykkäitä, mutta heidän valikoinnissaan tehtäviinsä ei käytetä ulkonäöllisiä kriteereitä. Kauneusleikkaukset ovat sympaattisia eleitä ihanteiden vahvistamiseksi, mutta geneettisiä virheitä ei niillä voida kuitenkaan poistaa. Kansakunnan kannalta vaarallisimmat ja raskaimmat työt sälytetään mieluiten katoavan vähemmistön varaan jonka muodostavat älyllisesti ja ulkonäöllisesti keskiverron alapuolelle sijoittuvat yksilöt. Sterilisaatiot ovat välttämättömiä, sillä vahvuuksia eugeniikan keinoin voidaan vahvistaa, mutta jos yksilö ilmentää pelkkää heikkoutta, ei älykkäinkään jalostusprosessi asiantilaa muuta siinä nopeudessa mihin sillä lähempänä keskivertoa piirissä kyetään.

Älykkyydellä ja fyysisellä esteettisyydellä, yhdistettynä geneettiseen virheettömyyteen on tärkeä rooli luodessa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Ruma ihminen, jolla hieman keskiverron yläpuolella olevat älylliset lahjat voidaan jalostaa kauniiksi ja älykkääksi on parissa sukupolvessa vähäisemmällä vaivalla kuin ottaa riski ulkonäöltään virheettömän älyllisten kykyjen kohottamisesta geneettisen parantelun keinoin.

Suoremmin sanoen rumat ja tyhmät poistuvat avustetusti sukupuuttoon kuolemalla valtakuntamme geenipoolia likaamasta, sen sijaan sukupolvi toisensa jälkeen yhä kauniimpi ja kyvykkäämpi keskiluokan massa voi katsoa ylpeänä ihmiskunnan potentiaalin jo olemuksessaan kiteyttäviin johtajiinsa. 

Tämä kirjoitus on osa Viikko fasistina -teemaa, jonka aikana pyrin omaksumaan fasismin keskeiset periaatteet ja etsimään siitä hyviä, kannatettavia puolia. Aiempia teemaviikkoja olen viettänyt feministinä ja priden hengessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Tuo teksti pitää saada saksannettuna versiona jonkun ilmeikkään ja tulisieluisen puhujan käsikirjoitukseksi! Minua saa kaikin mokomin läimäyttää natsi-kortilla, mutta olisipa kokemus kuunnella oikea der Puhe!

Pirjo Jokinen

Olis virkistävää kun vaihteeks ois joku böönä. Margarettatshertyyppistä potenssiin jotain + miinaäkkijyrkän äänistä ja näköistä ja sitten se niiloylivainio-hitler mouhoominen..

https://www.youtube.com/watch?v=-F5LJf9BwIU

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Naiset ovat kyllä osallistuneet mm. fasismin käytännön jalkauttamiseen naisvaltaisten alojen kautta kuten lastenhoito, opetus, sairaanhoito ja monet kulttuurialat. Filosofian puolella jos fasismin opillisia suuria nimiä katsotaan, ei äkkiseltään löydy yhtäkään naista. Kenties nykyiset, tasa-arvoisemmat ajat oikaisevat tämänkin epäkohdan, kyllä ihmisellä tulee olla mahdollisuus fasismin elähdyttävään sanomaan sekä sen tuomiseen 2000-luvulle ihan sukupuolesta riippumatta, mikäli hänen geneettiset ominaisuutensa tällaisen roolin hänelle vain suovat. Ne joille ei moista lahjaa ole suotu, voivat kysyä kuinka paljon paremmin heidänkin asiansa olisivat jos olisivat saaneet syntyä väestönjalostuksellisten periaatteiden lopputuloksena. Asialle on myöhäistä heidän osaltaan tehdä mitään, mutta tulevaisuus voisi olla monille samassakin sukulinjassa ihan toinen.

Risto Koivula
Risto Koivula

Missikandidaatti pisti Obamallekin jauhot suuhun...

http://www.stara.fi/2013/09/17/crystal-lee-komment...

Osoittautui myös, että latinotaustaisella missillä on 22:n vuoden iästään huolimatta kaksi loppututkintoa Stanfordista: fysiologiasta ja tiedotusopista.

Minkäänlaisesta fasismista ainakaan tässä "älyn ja näön liitossa" ei ole kysymys, tasan päinvastoin.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Hän edustaakin tilastopoikkeamaa, joka on verrattavissa voittoon geenien pajatsossa. Hänen kaltaisensa ihmiset olisivat paljon tyypillisempiä jos eugeniikka olisi osa arkeamme, eihän se myöhäistä ole kelkkaa kääntää vieläkään.

Risto Koivula

Kaikki "rodunjalostus" on sitä, että joitakin geenejä suositaan syrjimällä joitakin muita geenejä, jotka muuten kilpailussa suuremmassa määrin peittaisivat sen jostakin muusta syystä hlutun ominaisuuden lisääntymisen edistäjänä. Itävltalainen entinen natsipuolueen jäsen nobelisti Konrad Loretz (leimautuminen,imprinting) totesikin, että "rodunjalostus on aina rodunhuononnusta": villi susi voitti keskimäärin kaikki koirarodut kaikissa suhteissa, jopa ihmisen apulaisena pienestä kesytettynä.

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Lorenz%...

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen Vastaus kommenttiin #18

Elämmekin 2000-lukua ja mahdollisuutemme eugeniikan alueella olisivat aiempia sukupolvia valtavasti paremmat.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Meidän on myös muistettava, jotta nuorena vitsa väännettävä, ja siemenjohtimet katkaistava! Nuorisorikollisten ja hashishihhuleiden lisääntyminen on rikos kansankokonaisuutta vastaan!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Rikollisuus ja hassishihhulointi johtuu usein mahdollisuuksien puutteesta kanavoida energiaansa mihinkään muuhun. Ammattimaisen johdon ohjauksessa, ideologisen selkeyden opettelun ohessa leirimäinen ympäristö reippaan ulkoilmatoiminnan (viljelys, rakentaminen, muu yleiskunnon kohottaminen) kanssa kyllä kitkee sellaiset joutavuudet jos henkilössä on ainesta. Mikäli ei näytä olevan, niin biovoimalassa on esim. 60 kg ihmisjätettä ihan kelpo resurssi yleiseen hyötykäyttöön.

Käyttäjän uninenmies kuva
Tuomo Niemelä

Kyllä Roponen päänkutistajakolleegoineen on ehdottomasti oikeassa.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/jot...)

Nih, kaikki, jotka eivät pelkää yhteiskunnan määräämiä sääntöjä ja tottele sokeasti Johtajaa jo lapsukaisina aivokirurgiaan ja vasta sitten eteenpäin. Tästä voidaan helposti laajentaa käytäntöä koskemaan kaikkia valtion kanssa eri mieltä olevia.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kyllä pilvenpolttajalle oikea paikka on sanatorion asemesta krematorio!

Toimituksen poiminnat