Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Oikein poliittista joulua!

Joulu on saapumassa myös Uuden Suomen Puheenvuoro-palveluun ja internet onneksi elää silloinkin kun muualla on hiljaista. Ajatella millainen mahdollisuus yksinäisille joulunviettäjille onkaan siinä että he voivat keskustella kaltaistensa kanssa ja vaihtaa ajatuksia eri foorumeilla, myös täällä? Aikoinaan muistan kun eräs vielä silloin poikamiehenä elävä tuttuni sanoi että hän menee jouluaattona aina baariin, koska se on ihan parasta aikaa. Kysyin ymmärtämättömänä että kuinka niin ja hän vastasi: "On kaikki yksinäiset liikenteessä".

Oma jouluni menee perhepiirissä, uudesta vuodesta en vielä osaa sanoa ja eipä tuota onneksi jouluna tarvitse vielä tietääkään. Minulla ei siis ole puolisoa tai lapsia, mutta olemme äitini kotipaikalla jossa vanhempani eläkepäiviään viettävät ja jonne myös veljeni saapuu. Eipä siinä sen isompaa porukkaa sitten. Täällä vietimme myös lapsuuteni ja nuoruuteni joulut. Aikuisenakin on perinne säilynyt, muutamia poikkeuksia mm. vaihto-oppilasvuonna lukuun ottamatta. Toki naapurit käydään tervehtimässä pyhien aikaan kun lapsuudessa täällä paljon aikaa vietettiin niin tulivat kaikki tutuiksi.

Epäilemättä täällä Usarissa hyvän joulun toivottelujen ohella myös poliittisiakin vääntöjä nähdään, minäkin saatan osallistua.

Oikein poliittista joulua kaikille Uuden Suomen lukijoille, blogisteille & toimituskunnalle!
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Oikein hyvää, poliittista joulua itsellesikin. Kyllä minäkin käyn väliin vilkaisemassa ja tilanteesta riippuen osallistunkin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Olihan se legendojen ensimmäinen joulukin sangen poliittinen, koska Jeesuksen vanhempien piti vastasyntyneensä kanssa välittömästi lähteä nopeasti jalkapatikassa poliittisiksi pakolaisiksi Egyptiin asti.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Erinomaista joulua kaikille myös minun puolestani.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mikä se "joulu" on? Jotakin markkinahumua olen havainnut, ja sähkön tuhlausta. Tätyypä jatkaa töitä.

Toimituksen poiminnat