Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Jämäkimmät vaalivideot!

Yleisradion tuottama Vaaligalleria avautui juuri ja nyt etsitään näiden vaalien voittajavideota! Viime keväänä julkaistussa Meppigalleriassa oli selkeitä suosikkeja jotka jäivät elämään myös näihin vaaleihin. Kansanomaisuudellaan aiemmin yleisön hurmannut itsenäisyyspuolueen Seppo Papunen on mukana Uudenmaan vaalipiirissä ja kansaa laajasti kielitaidollaan kohahduttanut vasemmistoliiton Eila Aarnos on ehdolla Vaasan vaalipiirissä.

Toki mukana on myös muita varsin mielenkiintoisia ehdokkaita, tässä sosiaalisessa mediassa kiertoon lähteneistä muutama:

Hansi Harjunharja, Piraatit, Lapin Vaalipiiri

Hermanni Kinnunen, Piraatit, Oulun Vaalipiiri

Jarmo Knuutila, Kommunistinen Työväenpuolue, Keski-Suomen vaalipiiri

Mikko Merikivi, Muutos 2011, Keski-Suomen vaalipiiri

Tuossa muutamia helmiä, lisää voi laittaa kommentteihin ja nostan parhaat tänne. Nyt etsitään tahattoman hauskoja videoita, vaikkapa Harjunharjan esiintyminen on mielestäni viety hieman yli, mutta joku mainitsee hänet kuitenkin joten laitetaan sitten heti alkuun sekin. 

Katsotaan minkä videon Usarin kommentoijat valitsevat Eduskuntavaalien 2015 Jämäkimmäksi vaalivideoksi! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Plussan annoin tälle plokille, koska mokasit Ilkka itsesi niin pahasti!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

En taida saada koskaan vastausta millä tavoin, joten turha kait edes kysyä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kuule vastaukseni annan ilomielin: "Miksi kiinnittää huomio näihin hörhöinin, kun pahempaa kansanhuvia on luvassa?"

Eikö tämä riitä?

Kokoomuksen, Kepun yms. lääkkeet menevät niin pahasti ristiin, että jonkun on tässä pakko livetä!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen Vastaus kommenttiin #3

Voit kirjoittaa omaan blogiisi niistä aiheista jotka jäävät mielestäsi minulta tai muilta käsittelemättä. Se on tällaisten palvelujen idea.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaalig...

Ehdotan Timo Nummelaa. Hän on jämäkkä ja suorapuheinen mies.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Tämä on lähinnä typerää, kauimmaisimpana rakentavasta toiminnasta.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tjaa, eikö saa kilpailla kenellä on paras vaalivideo?

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Ilkka Partanen, tyydyn vaikenemaan ja toivon, että vastenmielisyyteni toimintaasi kohtaan säteilee sinne asti. (Tosihan se on täysin linjassa edustamasi puolueen kanssa. Pitäisikö sitä pitää lieventävänä vai raskauttavana asianhaarana?)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Joojoo, puolueeseenhan se kaikki liittyy. Voit antaa minulle henkilökohtaisella tasolla millaisen tuomion haluat. On myös ihmisiä jotka suhtautuvat tähän muuna kuin mahdollisuutena käydä niin henkilöni kuin etenkin kannattamani puolueen kimppuun. Joku voisi pitää tällaisesta marmattamista melko liuskaotsaisena touhuna.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tämä on verrattavissa kunnallivaalien aikaiseen perussuomalaisten ehdokkaista julkaistuun naamakirjaan johon ihmekyllä en onnistunut pääsemään.
Hätä johtaa myös hätäisiin ulostuloihin.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Mutta annan puheenvuoron Astalle facebookista, esimerkiksi sinulle siitä, miten ihmiset, joilla on sekä sydän, että aivot, ajattelevat.

Asta Tuominen:

Politiikka on likaista peliä, se tiedetään. Nyt on kuitenkin alkanut tympiä sellainen, että itsensä likoon laittavia, ensimmäistä kertaa eduskuntavaaliehdokkaina olevia ihmisiä mollataan sen takia, että heitä Ylen vaalivideoissa jännittää, he eivät tiedä kaikesta kaikkea tai heillä on esimerkiksi puhevika.

Kunnioitan jokaista vikoineen ja puutteineen itsensä Suomen puolesta likoon laittavaa eduskuntavaaliehdokasta valtavan paljon enemmän, kuin näiden mollaajia.
Mollataan ennemminkin niitä, jotka ovat jo näyttönsä antaneet, kuten hallituspuolueiden istuvia kansanedustajia, jotka ovat uudelleen tyrkyllä, vaikka ovat aktiivisesti ja passiivisesti osallistuneet Suomen tuhoamiseen viimeisten neljän vuoden aikana.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Henkilöitä joiden vaalivideo on heidän ihan omien ja miettimiensä vastausten vuoksi minusta (ja monesta muustakin) jollain tapaa "jämäkkää" settiä, on melko onttoa tulla paheksumaan. Ovathan nuo hyvin erilaisia puheenvuoroja mitä poliitikoilta yleensä kuullaan.

Kommenttiasi hieman himmentää kun unohdit mainita että olette Asta Tuomisen kanssa samasta puolueesta. Tai olitte, kunnes Astalle ei kelvannutkaan jäsendemokratian tulokset ja lähti lätkimään.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Minusta nuo avauksen videot poikkeavat virkistävällä tapaa perinteisistä poliitikkojen haastatteluista. City teki jutun Piraattien Ansista, varmaan hekin ovat jotenkin katalalla asialla?

Seppo Pyykkö

Ilkka, ehkä mielipiteesi ei edusta kokoomuksen linjaa, mutta asenteesi sitä enemmänkin. Vastenmielistä naureskella toisten jännittämistä esiintymistilanteissa. Olisihan sen pitänyt arvata, että tällainen ylimielisyys marssii esiin kokoomuksen riveistä.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tarkalleen ottaen nuo henkilöt eivät jännitä, he ovat oikeasti sitä mieltä mitä ovat. Strategiasta jolla erottua muista ehdokkaista voi olla montaa mieltä, tosin yritystä piisaa. Kaikki halukkaat näemmä pääsivät paheksumaan ja oli oikein mahdollisuus vielä vetää puoluekin mukaan. Toivottavasti nyt on parempi mieli ja kirkasotsainen olotila.

Jari Leino
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Onhan tuossa ainakin selkeät mielipiteet. Sanotaan vain näin.

Toimituksen poiminnat