Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Pannaanko? Entä jos kerron kuinka vihaan Immosta?

  • On täällä ennenkin vihattu!!!111!!1
    On täällä ennenkin vihattu!!!111!!1

Fiilisfestari jossa kaikkien egot ovat niin suuria että ne muodostavat kokonaan toisen ulottuvuuden. Draiverina tapahtumalle oli perussuomalaisten haukkuminen siitä että nämä ovat aina vastustamassa kaikkea, mutta eivät tajunneet perustaa puolueelleen vastustamisfestivaaleja, tosin silleen söpösti nimettynä joksikin välittämiseen viittaavaksi. Siellä voisi tykitellä selfievirtaa Twitteriin uusia hassuja hashtageja kehitellen, samalla kun osoittaa sivistystään ja korkeampaa kehitystasoaan mölyämällä puhujien päälle niin kuin fiksut ja sivistyneet ihmiset jo keskiajalla tekivät. 

Käytännön toimiensa pohjalta Immos-festivaaliin osallistuneet ihmiset eivät todellakaan vastusta "natsismia" tai muutakaan sortojärjestelmää sisällöiltään, vaan takertuvat poseeraamaan niiden helposti vastustettavan imagon eteen nenäänsä nyrpistellen ja aplodeja odottaen. Immos-festareilta otettu selfie jollain hupaisalla hashtagilla saa missä vaan somepalvelussa heti sata tykkäystä, ne loput 1900 kertyvät pikkuhiljaa seuraavan viiden minuutin aikana. Lisäksi ikuisuuslippu Hyvään Ihmisyyteen tuli kuitattua samalla.

Ennen Immosta olivat trampoliinina eettisyyden huipulle homot, joiden päältä moni notkeasti ponnistikin. Näkyivät olevan loistavaa ja trendikästä materiaalia omalle imagonrakennukselle Hyvänä ja Kehittyneenä ihmisenä, vaikkei ennen asian nousua trendikkääksi olisi voinut puppelien touhut ja ongelmat vähempää kiinnostaa. Mutta nythän se pitää joka vuosi Pridessa käydä, näyttämässä ettei itsellä ole ainakaan mitään homoja vastaan. Näillä poseeraajilla yleensä kun yksi tutuntuttukin meinaan on homo (vai olikohan se bi?) ja niinq silleen ihmisoikeudet tosi tärkeitä.

Ai niin, onhan Aito avioliitto -kansalaisaloite jo elähdyttänyt monien mieliä siihen että on sentään ihmisiä jotka ovat paitsi eri mieltä, myös vallitsevaa näkemystä vasten väärässä. Tuota vallitsevaa näkemystä he sen sijaan eivät koskaan kyseenalaista, se kun ei anna samanlaisia voittamattomuuden tunteita kuin taidokkaasti argumentoitu ja tutkimuslähteisiin nojaava homojankkaus jonkun seurakuntamummon kanssa.

On olemassa paljonkin ihmisiä joiden ajattelu kulkee siten että ollessaan enemmistöä vastaan he pitävät itseään jonain edistysvähemmistönä (onhan niitäkin historiassa ollut) joiden pitää tulla tasavertaisesti kuulluiksi, mutta edustaessaan enemmistöä he pyrkivät dominoimaan keskustelua siihen enemmistöasemaansa vedoten. Eilen kokoontui Helsingissä ainakin 15.000 ihmistä joiden mielestä tuossa ajatuksessa ei ole mitään omituista, koska he eivät kykene hahmottamaan saati käsittelemään omaan toimintaansa liittyviä ristiriitoja. Niinpä kun nämä tyypit puhuvat silmät killillään tasavertaisuudesta, alkaa lähinnä naurattaa. Onhan se vähän kuin Hitler luennoimassa ihmisoikeuksista. 

Siihen pisteeseen olemme lipuneet että egon steroideiksi on tarjolla enää maahanmuuttajat ja siitä sektorista kun kyllästytään julkisuudessa jauhamaan tai saadaan nykyistä parempi yhteisymmärrys maahanmuuttopolitiikan suhteen, niin ei kukaan tiedä mistä ajateltiin uusia halinalleja hankkia. Onhan trans-lakikin tulossa käsittelyyn, mutta siinä ei vaan ole samaa twistiä kuin homojen ja mamujen hypettämisessä, saati väärää mieltä vähemmistössä olevien vihaamises...siis tarkoitan siis ettei ole samaa twistiä kuin suvaitsevaisuudessa.

Perkele, vähiin käy ennen kuin loppuu! 

Homojen, persujen ja immosten lisäksi on kerran vuodessa mahdollisuus todelliseen itsensä alleviivaamisen monikanavaboostiin egomarkkinointitapahtumassa nimeltä Nenäpäivä. Toisten nälän ja kurjuuden ympärille kyhäilty hupailuohjelma esiintyjineen on kyllä jotain minkä irvokkuutta on hankala mitata, se vaan on selvää ettei tuollaista kukaan voi huumorinakaan kehittää. Välillä näytetään kun suomalainen iskelmätähti pyörii hyvinsyöneenä ja matkamuistoksi ostamassaan eksoottisessa paikallisasussa nälkiintyneiden ryysyläisten keskellä ja kertoo liikuttuneena että ihmiset ovat täällä niin iloisia, vaikka onhan tämä meininki kyllä...hyi helvetti.

Tosin Nenäpäivän ongelma on ettei iloisena tarjoiltu sympaattinen kurjuuskaan vielä yksinään saa ihmisiä lahjoittamaan sohvalta tekstiviesteillä lähetellen tarpeeksi rahaa, siksi pitää olla viihdettä. Vaikkapa jos tunnettu tähtitieteen professori voisi luvata ex-pornotähtidemarille että tämä saa ajaa hänen partansa jos keräystavoite ylittyy? Koska sittenhän se ainakin ylittyy. Parin viikon mainostamisen, hypettämisen ja muun kohkaamisen seurauksena kasa julkkiksia sekä julkkisstatuksestaan vaikka hyväntekeväisyydellä kiinni pitäviä on kinunnut kokoon aika tarkkaan summan mikä kehitysapuun menee Suomelta päivässä. Mutta kivaa oli. 

Enkä minä oikein sitä Immosenkaan maailmaa ymmärrä. Mies vaatii tiukennuksia maahanmuuttoon ja on hieman sitäkin mieltä että ikävyydet kotimaassa ovat maan asukkaiden oma ongelma. Sitten kun hän joutuu ilkeämielisen julkisuuden kohteeksi ja päätyy pösilöistä Gates of Vienna -blogin henkisistä sanailuistaan moraaliltaan täydellisten tikkatauluksi, niin mies lähtee maasta. Kyllähän sen tavallaan ymmärtää siltäkin kannalta että istuntotaukoa kun on jäljellä niin täytyy hoitaa hieman parisuhdettakin. Parisuhteesta on toki tarpeellista pitää huolta, etenkin heidän joiden politiikka rakentuu monikulttuurisuuden ja maahanmuuton kritiikille, mutta elämän valona loistaa Bosniasta kotoisin oleva maahanmuuttajavaimo smiley

Conclusion: 

Immonen näemmä joskus hölisee täysin pimeitä juttuja, muttei oikeasti vihaa ketään.

Immosta festivaaleja myöten vihaavat taas ovat näitä joiden mielestä noitien polttaminen oli ihan jees, sillähän sitä osoitti ettei itse ole noita.     

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

On se kova paikka myöntää, mutta kyllä Ilkkakin saa joskus asiaa aikaan. Hieno kirjoitus.

Perttu Remes

Loistava kirjoitus loistavalla satiirilla! Joku Facebookissa osuvasti kommentoikin, että ei enää ihmettele miten Hitler onnistui masinoimaan kokonaisen kansakunnan juutalaisia vastaan.

Ville Pyykkö

Aivan loistavaa taas kerran :D

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Ilkka, tämä on loistava. Touchdown.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Jäi kertomatta, että nauroin tuolle otsikolle vedet silmissä - ja nauran edelleen :D Se on hyvällätavalla hullu, hauska ja niin osuva.

Millaisen luomisprosessin tuloksena otsikointi syntyi? ;D

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kuvittelin millaisia keskusteluja tästä kansakuntamme hälytystilasta siellä oikeasti käydään. Oli aika helppo kiteyttää.

Jaakko Häkkinen

Hauska ja asiapitoinen samanaikaisesti! Erittäin hyvä kirjoitus. :)

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Minulle tuli sellainenkin mielleyhtymä näistä "nollatoleranssin" suvaitsevaisista, jotka 'immos-vihassaan' äänensä käheäksi rääkyivät "meillä on unelma"-festivaalilla... että kuinkahan moni näistä 'monikulturismi-uskovista' muuttaa oitis pois alueelta tai on jo muuttanut kun sinne on "sijoitettu" maahantuotuja...
...että niin ollaan nollasuvaitsevia, kuten on nähty kaikissa Euroopan kaupungeissa - ghettoja siellä, ghettoja täällä...

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Nämä tyypithän aloittavat maailmanparantamisen aina muiden oletetusta toiminnasta, eivätkä edes todetusta omastaan.

Toimituksen poiminnat