Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Pieni vihreä marksilainen

Karl Marx oli kommunismin isä ja siinä onkin meriittiä sekä nykyisyydessäkin kasvavaa ruumispinoa kylliksi yhden miehen ansioiksi. Hänen kunniakseen järjestänkin yleisen kyselyn itse kunkin marksilaisuuden asteesta. Olemmeko raikkaan uudistushenkinen tuulahdus yksilönvapautta ja kansalaisyhteiskuntaa vai umpioitunut kommarikollektiivi Baader-Meinhoffin verilätäköissä kieriskellen? Kohtahan tuo selviää. 

Testaa kuinka kulttuurimarksilainen olet klikkaamalla tästä!

Itse sain seuraavan tuloksen: 

Your CINEMA score is 19.5 out of 80.

Sorry, you do not appear to be a true cultural Marxist. Better next time. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Sulla on kyllä ihan komeat pisteet, jos tavoite oli saavuttaa se toinen ääripää, jossa on sivistymätön rodunjalostaja-fasisti. Samat testikysymykset sopisivat sellaiseenkin testiin.

:-)

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Your CINEMA score is 44.5 out of 80.

You are clearly a cultural Marxist. Congratulations!

Lapsellinen testi.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Haluaisin lisätä, että maailman kaikki Karl Marxit eivät olleet jälkipolvien tyrannien keppihevosia valtaan, ihmisten leirittämiseen tai likvidointiin. Yksi Karl Marx (1897-1985) oli viime vuosisadan musiikkiteoreetikko ja säveltäjä.

Vaikka hänen laulujaan löytyykin Hitler-Jugendin laulukirjasta, hän kutenkin toimi mm. sävellyksen professorina ja kuoli luonnollisen kuoleman Stuttgartissa.

Jotkut pienet ja vihreät jälkiviisaat haluavat ehkä panna miehen piikkiin suihkut ja kaasuhanatkin, kuten tapana on, mutta lainaan tähän vain miehen musiikkia. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=Y2i1NCp6U3I

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

49. Ihan mielenkiintoinen testi. Testaa tosin kulttuuriliberalismia ja -konservatismia, eikä juuri sisällä kysymyksiä, jotka olisivat merkinneet Karl Marxille tai muille 1800-luvun puolivälin tutkijoille mitään.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

23.6 , täytyy "piiskata" jollakin tavalla hurmokseen, että pääsee suunnilleen tai alle Ilkan lukemien. Taisi mennä kivillä, koska en hyväksynyt noita sterilisaatioita. Täytyy kuvailla sitten ennen kehittämistoimenpiteitä itseäni kolmenvartin antikommunistiksi.

Tapani Lahnakoski

En jaksanut lähteä oikeasti vastailemaan noin pitkään listaan, mutta tein kokeen. Ruksasin kaikki vasempaan sarakkeeseen, Tulos oli pyöreä nolla. Jos joku haluaa vaikuttaa tulokseensa ennakkoasenteellaan, niin tästä voi ottaa opiksi.

Mitäköhän Satu Hassi mahtaisi saalistaa tästä testistä, menisikö yli 80:nen? Jos lisäisi kysymyksen, että mitä mieltä olet Suomeen rakennetuista, neuvostoliittolaisista ydinvoimaloista, valheenpaljastuskone saattaisi piipata tämän vastauksen kohdalla.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Tuo nollahan oli kiintoisa tieto. Testin tekijä itse suhtautuu siis samalla tavoin Martin Luther Kingiin, Nelson Mandelaan, Che Guevaraan ja Osama bin Ladeniin.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Vielä suurempi ongelma on, että hän olettaa myös "vastapuolen" suhtautuvan näihin henkilöihin samalla tavalla. Vainoharhaiselle oikeistolaiselle uusnatsille näyttää siltä, että "monikulttuurisessa kuplassa" elävät arvostavat Osamaa aivan yhtä lailla kuin Mandelaa tai Martin Luther Kingiä. Uusnatsit ovat siis luoneet harhaisen viholliskuvan omasta peilikuvastaaan. Sitä on sitten helppo kritisoida.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kuten odottaa sopikin, kukaan ei näemmä huomannut että kyse oli koevaiheessa oleva kysely jonka tulosten osalta pyydettiin kommentteja sekä kehitysehdotuksia. Ai niin, kukaan täällä ole kehittämässä yhtään mitään, kunhan saa oman kommentin lätkäistyä joka asiaan, niin sillä on Usari pyörinyt jo kohta kymmenen vuotta.

Ylitalo lässytti taas kerran täyttä paskaa, muttei se oikeasti ole yllättänyt enää pitkään aikaan.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Sinuun olen tuhlannut ihan liikaa aikaa jo silloin kun kuvittelin että millään perusteluilla olisi sinulle mitään merkitystä. Tosin sait lääkärin määräämän annoksen huomiota, toivottavasti helpotti.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #13

Jos haluaisin huomiota, kirjoittaisin blogia :D

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Toivottavasti kukaan ei niin hullu ollut, että lähetti vastauksensa ja ehdotuksensa tälle natsille omasta ip-osoitteestaan.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Siinä toinen lukutaidon ihme ja nerouden lahja ihmiskunnalle.

Käyttäjän yorka kuva
Atte Rätt

Your CINEMA score is 4 out of 80.

You are the opposite of a cultural Marxist, and probably a racist, fascist, or Nazi. You should be ashamed of yourself!

Toimituksen poiminnat