Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

...vai haluaisitteko sittenkin keskustella turvapaikanhakijoista?

Turvapaikanhakijoista on annettu nyt ihan oikeaa ja asiallista tietoa paljon. YLE varsinkin on jokaisessa uutislähetyksessään muistanut tiedottaa pakolaiskriisistä ja ajankohtaisohjelmat ovat kerrassaan haltioituneet aiheesta. 

Meneillään oleva pakolaiskriisi on kirvoittanut toimittajille teemailtoja jopa vaalirahaskandaalia enemmän, vielä lyhyemmällä ajalla.

A-studiota löytyy tätä kirjoittaessa Areenasta 13 jaksoa, joista kymmenen liittyy turvapaikanhakijoihin.

A-Studion Talk!-keskusteluohjelmasta on neljästä jaksosta kolme omistettu turvapaikanhakijoihin liittyviin asioihin.

Pressiklubia on tällä hetkellä katsottavissa viisi jaksoa, joista neljä liittyy turvapaikanhakijoihin heti otsikossa.

Ajankohtaisen kakkosen kahdesta katsottavana olevasta jaksosta kumpikaan ei liity turvapaikanhakijoihin. Tosin tämän pitkäikäisen ohjelman viimeinen lähetys nähdään ensi tiistaina.

Aiemmin onkin käsitelty menneet vuodet äärioikeistoa ja rasismia. 

Vähän tulee sellainen olo kuin minun haluttaisiin olevan jotain mieltä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Haluaisin keskustella siitä kuinka paljon tämä jatkuva "turvapaikka" shov maksaa. Sen kyllä tiedän kuka/ketkä sen maksavat. Kuinka raskaalla kädellä siitä maksu peritään. En minä turvapaikan hakijoita syyllistä, minäsyyllisytän suomalaisia päättäjiä.

Tulihan tätä jonkinlainan töherrus.

Kun nämä suvakit jopa tervetullleeksi "turvapaikan hakijat" niin epäilen, että monikaan heistä ei ole tuottavassa työssä vaan ovat valtion tai kunnan palveluksessa olevia paperin kääntäjiä, heillä on taattu työpaikka tai ovat hyvällä eläkkeellä. Meikäläisen eläke on keskitason alapuolella. Kuitenkin siitäkin leikataan monella tavalla, sairaskulut lääkkeet ja lääkärin palkkiot ja silloin tällöin joutuu terveyskeskuksen vuodeosastollakin samoin keskussairaalassa olemaanm Myönnän olevani hiukan katkera.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Hyvähän se on että huomiodaan näin poikkeuksellinen tilanne.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

On kyllä vähintään huomioitu.

Jukka Mäkinen Vastaus kommenttiin #4

Juu, hyvä on. Olisihan se vallan sietämätöntä, jos rahvas tietäisi asian todellisen tilanteen, ja alkaisi vielä toimia sen perusteella. Parempi vaan sumuttaa entistä enemmän. Kun tarpeeksi valhetta toistaa, se melkein muuttuu totuudeksi. Kun oikea totuus sitten pääsee esille ja kulissit romahtavat, voitot onkin jo talletettu veroparatiiseihin.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen Vastaus kommenttiin #5

Agenda valtiollisen Ylen ylettömän rummutuksen taustalla on: asennemuutos, juuri tämä asennemuutos -agendan toitottaminen kun on niin EU:n kuin Suomen kaikkien erityisesti rasismia/mamutusta käsittelevien diipadaapa periaateohjelmien Äiti.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

#2
Mitä tuo suomeksi tarkoittaa.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Itärajan uhkaa ei käsittele kukaan ei missään. Toimittajat eivät ymmärrä, virkamiehet varmaan tietää, mutta ennakkosensuuri lienee päivän sana. Mitä tapahtuu Raja-Joosepissa? Polkupyöriä pilvin pimein pihassa. Huutokauppakuningas Aki voisi käydä pakulla hakureisulla, sitten itäjopoja tyyliin onko kellään vitosta viidestä pyörästä , jaa turbaanipäinen herra siellä takarivissä. Ja homma jatkuu kunhan saa jopot taas rajan taa.

Toimituksen poiminnat