Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Viikko salaliittoteoreettikona käynnistyy!

  • Salaliitot antavat elämälle sisältöä
    Salaliitot antavat elämälle sisältöä
  • Sattumaako? Enpä usko!
    Sattumaako? Enpä usko!

Totuus viimein julki:

-Mikä on Illuminati

-Mitä Bildenbergissä päätettiin

-Miksi Juha Sipilä vaikenee uskostaan

-Kuka ohjaa maailman rahavirtoja

-Mikä on maailmanhallituksen salainen agenda

-Onko avaruuden olentojen teknologiaa käytetty kokeellisesti meihin tietämättämme

-Miten 9/11 ja muut kriisit voitiin nähdä

Kaikki tämä selviää tällä viikolla kun aloitan pitkään tauolla olleen blogisarjani uudella innolla, tällä kertaa viettäen viikon salaliittoteoreetikkona. Monia sellaiselta vaikuttavia löytyy tämänkin palstan kirjoittajista, minkä lisäksi internet tarjoaa youtubea myöten varsin runsaasti aineistoa, uskoipa tapahtumien taustalle sitten ulkoavaruuden olennot (maan synnystä alkaen tai saapuneena kuvioihin myöhemmin) tai esimerkiksi saatananpalvojien verkoston, niin ihan kaikelle saa halutessaan vahvistusta.

Lisäksi on löydettävissä helposti video jossa kerrotaan kuinka salaliittoteoreetikoksi leimaaminen on osa salaliiton toimintaa arvostelijoidensa vaientamiseksi. 

Eipä vähän huippua! 

Lisäys 24.3 torstai: Brysselissä alkuviikosta suoritetun terrori-iskun vuoksi tämä teemaviikko siirtyy pidettäväksi myöhemmin. Koska kuitenkin joku aloittaisi kyselyn mitä mieltä olen "islamin invaasiosta" tai jostain vastaavasta ja mielipiteeni kokoomuksen twiitistä samalta päivältä olisi varmastikin sen lisäksi arvuuttelussa, on parempi kommentoida vaikka sitten niitä ja kirjoittaa jotain mitä normaalisti kirjoittaisi. Tätä lukeva löytää tästä blogista aiempia merkintöjä selaamalla mietteitäni mm. Islamista Euroopassa, maahanmuuttajien kotouttamisesta, maahanmuuttopolitiikasta yleensä ja paljonlaisesta aiheeseen liittyvästä. Tervetuloa (vai tervemenoa?) tutustumaan myös niihin.  

Kokoomuksen twiitti sen sjiaan opettaa kuinka viestinnässä työtapaturmat ovat niin kohtalokkaita, ettei niiden kannattaisi antaa tapahtua alunperinkään. Vahinko on jo tapahtunut ja monille se näyttää tapauksessamme aina olevan jonkinlainen loputon ilon aihe. Olkoonkin että kyse oli ilmeisesti pitkään suunnitellun, vaiheistetun kampanjan aikataulussa pitämisen ja arvostelukyvyn pettämisen kohtalokkaasta yhdistelmästä. Silläkin saa ihmeen paljon aikaan. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos!

Dokumentoitu totuus ei ole teoriaa.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Suomen ETA-/EY-/EU-päätöksenteko ei kestä päivänvaloa.
Siitäkään kertominen ei ole teoriaa.

Terveisin Jorma Jaakkola
Kokoomus
http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi
http://www.promerit.net/2015/01/koiviston-konklaavi/

Minna Hänninen

"Onko avaruuden olentojen teknologiaa käytetty kokeellisesti meihin tietämättämme"

Ensin pitäisi selvittää, kuka on avaruuden olento ja kuka ei.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Tällähän hetkellä ei avaruudesta ole löydetty elämää kuin yhdeltä planeetalta ja sillä planeetalla on vain yhdellä lajilla käytössään kehittynyttä teknologiaa joten on aika todennäköistä että meihin on käytetty teknologiaa huomaamattamme yksiesimerkki on NSA salakuuntelu joka paljastui Snowdenin tietovuodon myötä.

Minna Hänninen

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_...

Avaruuden olennot ovat siis keskuudessamme. Kummelitkin sen tietää.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #10

No kaippa nyt ihmisen voi laskea "avaruusolennoksi" kun rakentelee koneita joilla pääsee avaruuteen, mutta on epätodennäköistä että törmäisisimme ulkoavaruuden mukalaisiin. Sensijaan kukatahansa voi kohdata UFOn eli lentävän tunnistamattoman kohteen vaikka joka päivä olise sitten loppujen lopuksi pilvi, sääpallo, lokki tai lentokone.

Minna Hänninen Vastaus kommenttiin #13

http://m.kauppalehti.fi/uutiset/hillary-clinton-lu...

Hillaryn vaalitempaus taitaa olla turha, koska Trump voittaa vaalit ihan sen takia, että paljastuu itse ulkoavaruuden muukalaiseksi.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Onko maapallolla älyllistä elämää?

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Gsehän riippuu siitä miten määritellään älyllinen elämä, esimerkiksi joissain tapauksissa on havaittu delffiini ja kotikissa ihmislajia älykkäämmäksi tietyillä parometreillä vaikkei näillä eläinlajeilla olekkaan käytössä kehittynyttä teknologiaa.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Suomessa on luotu salaliittoteoria jonka mukaan Venäjällä tai paremminkin itse läpensä pahalla Putinilla on meneillään jokin peli jonka tavoitteena on saada Eurooppa sekasortoon ja heikoksi. Yksi Venäjän pelaaman "pelin" taktiikoista on aiheuttaa jatkuva pakolaisvirta lähi-idästä.

http://yle.fi/uutiset/analyysi_mita_pelia_venaja_o...

Seppo Hildén

"Viikko salaliittoteoreettikona käynnistyy!"

Tällaisen blogikirjoitussarjan takana on pakko olla jonkinlainen salaliitto.

Käyttäjän SaijaRuotsalainen kuva
Saija Ruotsalainen
Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Juuri äsken Ylen radiouutisissa valehdeltiin, että maanjäristyksen Perämerellä olisi oltava huomattavasti viimeviikkoista voimakkaampi, jotta sillä olisi vaikutusta (Hanhikiven) ydinvoimalan toimintaan.

Pah! Ydinvoimalobbyn ote suomalaisesta mediasta on jotakuinkin yhtä luja kuin vapaaottelijan kuristus matossa makaavasta vastustajastaan. Jokainen Ajatteleva Ihminen ymmärtää, että 4 magnitudin maanjäristys romahduttaisi reaktorin siltä seisomalta.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tässä kyllä saatiinkin aiheeseen nk. lentävä lähtö.

Toimituksen poiminnat