Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Suomidemokraatit

  • Ryhmäkuva järjestäytymiskokouksesta. Keskellä punaisessa paidassa puheenjohtaja Olavi Mäenpää.
    Ryhmäkuva järjestäytymiskokouksesta. Keskellä punaisessa paidassa puheenjohtaja Olavi Mäenpää.

Suomidemokraatit ry on järjestäytynyt hallitukseltaan ja puheenjohtajaksi valittiin aiemmin Sinivalkoista Rintamaa johtanut Olavi Mäenpää. Ryhmän Facebook-sivuilta voitte löytää lisää tietoa sekä osallistua kannattajakorttien keräämiseen, jotta yhdistys pääsisi puoluerekisteriin. 

Olavi Mäenpää muistetaan myös puolueista Suomen Kansan Sinivalkoiset ja Vapauspuolue, joista jälkimmäinen muuttui sittemmin Sinivalkoiseksi Rintamaksi ja osallistui ensimmäistä sekä viimeistä kertaa vaaleihin eurovaalikeväänä 2014, myös pienpuolueiden vaalitenttiin jossa puoluetta edusti tästäkin palvelusta monille tuttu Anu Palosaari, puolueen varapuheenjohtajan ominaisuudessa. Sinivalkoisen Rintaman äänisaalis jäi 1176 suuruiseksi, mikä oli rekisteröidyistä puolueista vähiten. 

Suomidemokraatit on uusi yhdistys, uusin voimin ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, tarkoituksena on kahmia äänet perussuomalaisten hallitustyöhön pettyneiltä. 

Puolue julkaisee ohjelmansa tietojeni mukaan joskus kevään aikana, jolloin esittely pienpuolueista alkaa kun niitä on sitten kasassa jo neljä, joista osasta olen kirjoittanut blogin jo aikoinaan: 

1. Kommunistinen Työväenpuolue - rauhan ja sosialismin puolesta rp. 

2. Suomen Kommunistinen Puolue rp. 

3. Viskipuolue rp. 

4. Suomidemokraatit rp. 

Tarkoituksenani on myös kerätä jokin hyvä tietopaketti youtubeen, multimediateoksena tai muuten sähköisesti levitettäväksi, joukkoistamisen hengessä eli olipa muoto mikä vaan, sitä voisivat etenkin puolueiden toimijat halutessaan täydentää. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Aivan turhanpäiväistä huuhaa touhua.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Niinhän ne olivat perussuomalaisetkin vielä vaaleihin 2007, Räsäsen porukallakin oli enemmän kansanedustajia.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sinäkin olet ryhtynyt mainostamaan Suomidemokraatteja, omapahan on ratkaisusi puhaltaa viriävään tuleen.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Olen kirjoitellut pienpuolueista seitsemän vuotta, esittelyjä sekä uutisia niin vaaleja kuin mahdollisia puolueiksi pyrkiviä ryhmiä koskien. Edes kokoomuksessa ei pidetä sitä näiden mainostamisena, vaan nähtävästi ymmärretään hyvin motiivieni vilpittömyys. ¨

Olen nimittäin ärsyyntynyt siitä että pienet puolueet saavat osakseen mitätöintiä ja vähättelyä, niiden sivuuttamista uutisoinnnissa pidetään oikeutettuna, kun sama tyytymätön kansa marmattaa nettipalstat täyteen kuinka kelvottomia nykyiset eduskuntapuolueet ovat. Kenen tahansa ryhtyessä kasaamaan millaista vaihtoehtoa hyvänsä, sama marmattajaporukka lyö sitä isompiensa suojasta minkä ehtii. Sellainen taas johtuu siitä että suurin osa suomalaisista on Antti Rokka-fantasioidensa takana ihan saatananmoisia pelkureita, eikä osaa oikeasti edes uneksia mistään paremmasta kuin mitä on jo saanut. Maailmanmitassa yhä useammalle täällä se aika hankalaa olisikin. Niinpä sitten puretaan oma mitättömyys niihin jotka sitä tekemisellään uhmaavat.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Uskooko joku vakavissaan, että tämä porukka on puoluerekisterissä ennen Itsenäisyyspuoluetta ja Kansalaispuoluetta.

Se on siis Suomidemokraatit ry eikä rp. Puoluerekisterissä on sen sijaan ollut jo jonkin aikaa Kansallinen Viskipuolue r.p.

http://www.vaalit.fi/fi/index/puolueet/rekisteroid...

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Opettele lukemaan ennen kuin tulet pätemään.
Oikeasti.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Heh, lisäsit sitten vaivihkaa rp:n Viskipuolueen nimeen. Kehitystä.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen Vastaus kommenttiin #7

Joo, olipa harmi kun tällainen salainen ja nolo operaatio paljastui.
Kesäkin tulee, niin mitä jos menisit sinäkin hankkimaan elämän?

Toimituksen poiminnat