Punkkeri Mitä edestään löytää, ei ole välttämättä jättänyt mihinkään

Uusi teemaviikko alkaa!

Aloitan syksyä odotellessa taas hiljalleen teemaviikkojen elvyttämisen, tällä kertaa ajattelin viettää sitä teemalla "Viikko parempana kuin kukaan teistä" ja se ei tule olemaan varmaan kovin vaikeaa. Olen nimittäin huomannut, ettei tänne kannata kirjoitella enää edes (omasta mielestä) hyviä vitsejä, saati taustoittaa yhtäkään kirjoitustaan. Taustoitettu ja mietitty teksti saa onelinereita avauksen vierestä kommenteikseen, sillä lonkalta ampuminen on se mitä rakastatte, se mitä saatte ja jää kollektiiviseen muistiinne asiana jonka ansaitsitte.

Aiempia teemaviikkoja tuskin kukaan etsii, koska ettehän te banaanikärpäset lue edes tänne asti.

Tästä tulee helppo viikko.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ha-haa! Jos teemaviikko alkaa maanantaina klo 0.00, saat tästä ensimmäisen kommentin jo ennen H-hetkeä.

Muuten: Usarissa on muutamia bloggaajia, jotka ovat asettuneet besserwisserin rooliin ei viikko-, vaan elinkaudeksi. Heidän tekstinsä eivät yleensä houkuttele kommentoimaan.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kiitos kommentista! Tosiaan, osa kirjoittajista on niin täynnä tietämättömyyden tuomaa varmuutta, ettei heille voi oikein sanoakaan mitään. Tosin oma tyylini oli keskustelevampi, mutten enää jaksa. Siksi otin lähinnä kuittailun kannalta tällaisen perspektiivin vaihteeksi.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mikäs sun Äo on, ja millä keskihajonnalla?

Seppo Hildén

Heh, blogistille tulee todella helppo viikko jos kommentoijat, jotka tiedustelee blogistin älykkyysosamäärää, ei osaa edes sen lyhennettä kirjoittaa oikein.

Seppo Hildén

"Aloitan syksyä odotellessa taas hiljalleen teemaviikkojen elvyttämisen, tällä kertaa ajattelin viettää sitä teemalla "Viikko parempana kuin kukaan teistä" ja se ei tule olemaan varmaan kovin vaikeaa."

No nyt on blogisti osunut asian ytimeen.

Toimituksen poiminnat