Sukupuolisesti monilahjainen

Transut ovat nyt päivän sana. Yleisradio on valjastanut koko suomalaisen mediapeiton leveyden siihen, että Louie Theroux käy morjestamassa trans-lapsia ja keväisen auringon kirkastamaa automatkaa tahdittaa Yle Puheen keskustelu transsukupuolisten kohtaamista ennakkoluuloista ja ongelmista.

Kun perussuomalaisten nousu alkoi, näytettiin dokumetteja natseista ihan jatkuvalla syötöllä. Vihreiden lähtiessä nousukiitoon tulee tietoa trans-vähemmistöstä. Näiden tiedotusrupeamien jälki on aina ollut kattavaa kuin kantavaakin, sillä ohjelmakartan perusteella Yleisradiolla on jäljellä esittämättömiä rasismidokumentteja vain Ku klux klaania koskien. Niitä on sitten näytetty paremman puutteessa. Samalla tv:n puolella käydään nationalismin noususta sekä rasismista kiihkeitä paneelikeskusteluja useita kertoja viikossa.

Uskon näiden rautaisannosten kohottavan henkisiä ja sivistyksellisiä valmiuksiamme, joita tarvitaan myös astuessamme kokonaisena kansana paremman huomisen yhteiskunnallisen aamunkoiton ensi säteisiin. 

En siis ole kriitikko, vaan paskat housussa henkisessä kellarissaan nyhjöttävä konformisti kuten sinäkin. 

Tunnetko yhteyden välillämme?

PS. Miksi käyttää termejä kuten "sukupuolettomuus" tai "intersukupuolinen" kun voisimme kääntää asiat myönteisiksi ja puhua "sukupuolisesti monilahjaisista"? Tästähän se otsikko lähti, mutta tällä hölinäfoorumilla on ihan sama antaa tajunnan virrata kuin Tammerkoski ja jättää toiveikkaimmille kommenttiosiokin avoimeksi. Kyllähän minä niitä joskus muistan lukeakin. 

ilikka
Kokoomus Kuopio

Syksyllä 2006 liityin kokoomukseen ja keväällä 2023 erosin kokoomuksesta. Tässä blogissa olevat kirjoitukset ovat syntyneet noiden lähes kahden vuosikymmenen välillä.

Toivotan avartavia hetkiä tämän ajatusteni julkiseksi arkistoksi jääneen blogisivun parissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu