Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Nämä miestyypit eivät löydä naista - katso kuulutko joukkoon!

Kaikille ihmisille ei kannata antaa neuvoksi että "ole oma itsesi", sillä jos henkilö on mies ja edustaa jotain näistä viidestä tyypistä, hän todennäköisesti tuottaa ympäristölleen enemmän iloa olemalla joku muu. Viisi miestyyppiä joiden on erityisen vaikea löytää pysyviä suhteita tai päästä suhteissaan edes puusta pitkään esitellään seuraavassa:

 

1. Viisastelija

Naiset arvostavat sanavalmiita miehiä, eli älykkäitä miehiä, joilla on omia mielipiteitä ja kyky osallistua väitteilyihin. Verbaalisesti itsevarmat miehet voivat olla todella kiinnostavia. On kuitenkin miehiä, joilla tämä menee liian pitkälle. Heille jokainen keskustelu on väittely, joka jatkuu lähes sotatilana niin kauan kunnes toinen osapuoli on käännytetty olemaan miehen kanssa samaa mieltä. Jotkut miehet saattavat tehdä tätä testatakseen, miten hyvin nainen osaa pitää puolensa - osa taas vain siksi, että nauttivat verbaalisesta voimastaan.

2. Gold Digger

Miehet tietävät, että naisen hurmatessaan täytyy olla komea, tunteellinen ja valmis tuhlaamaan rahaa. Romanttisiin perusasioihin kuuluu se, että mies vie naista syömään, ostaa hänelle kukkia, vie romanttiselle viikonloppumatkalle ja ylipäätään näyttää hänelle, että koko maailma on hänen hyppysissään ja hän haluaa antaa silmäterälleen sen parhaat puolet. Naisen kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, että mies on mukana juuri omana itsenään eikä pelkkänä lompakkonaan. Hälytyskellot alkavat miehillä soida siinä vaiheessa, jos nainen alkaa pitää liian itsestäänselvänä, että mies maksaa hänelle kaiken. Naisen ei tämän ryhmän mielestä pidä vaatia heti yökerhossa miehen tavatessaan tätä tarjoamaan heille drinkit.

3. Pilalle hemmoteltu

Pilalle hemmotelluista lapsista tulee yleensä pilalle hemmoteltuja aikuisia. Tämä ryhmä muistuttaa jonkin verran viisastelijoita, sillä pilalle hemmotellut ovat oppineet, että heidän mielipiteensä ovat tärkeimmät. Parisuhteessa tämä ei pidemmän päälle toimi, sillä tämän ryhmän miehet kieltäytyvät ottamasta vastaan neuvoja, vaan ovat sitä mieltä, että heidän tapansa tehdä asioita ovat niin täydelllisiä, ettei niistä voida edes keskustella.

4. Psyko

Mikä vaivaa miehiä, jotka kokevat tarpeekseen soittaa naiselle kymmenen kertaa päivässä? Mitä uutta nainen voi kertoa miehelle, jos heidän edellisestä pitkästä puhelustaan on kulunut vain tunti? Psykomies sotkee sen tasapainon mikä naisella on kodin ja työn tai kodin ja koulun välillä. Hän haluaa sulautua täydellisesti myös osaksi naisen työelämää pommittamalla tätä puheluin, tekstiviestein, chattiviestein tai muin tavoin silloin, kun naisen pitäisi yrittää keskittyä työntekoon. Pahinta on se, että jos nainen käskee miestä hillitsemään pakkomielteisen yhteydenpidon, kiistää hän koko ongelman olemassaolon. Mies pikemminkin kokee keskustelun niin, että hänen täytyy työskennelle entistä ahkerammin saadakseen naisen kokonaan omakseen. Psyko ei tulo luovuttamaan koskaan vaan hän on niin epävarma elämästä ja parisuhteista, että vähitellen hän vetää naisenkin mukaansa tuohon epävarmuuden kaivoon.

5. Rebound-mies

Tämä miestyyppi on ehkä koko listan tunnetuin. Rebound-mies on juuri eronnut vakavasta suhteesta ja haluaa äkkiä jotain uutta säpinää päästäkseen erosta yli. Monet naiset ovat varmasti kuulleet aiheellisen varoituksen, että ei kannata päätyä rebound-naiseksi. Monelle kuitenkin käy niin vahingossa. Kun nainen tapaa komean miehen, joka tekee lähtemättömän ensivaikutelman, on luonnollista, että nainen ihastuu. Nainen unohtaa kaiken muun ja innostuu mahdollisuudesta, että tämä saattaa olla rakkautta ensi silmäyksellä. Silloin astellaan heikoille jäille, sillä se mitä nainen kuvittelee täydellisenä parisuhteena saattaa olla miehelle vain tilapäistä lohtua ja hauskanpitoa.

 

LÄHDE

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Samuel Virkiö

Listan lähteenä oli nimimerkki "The Player", joka lienee (tai uskottelee itselleen olevansa) pickup artist.

Enni Kulovaara

Kummastuttaa kovasti, miksi miehet naisen haluaisivat (ainakaan muuta kuin naimista varten) koska naisviha on tällä(kin) palstalla jatkuvasti esillä. En sinusta tiedä, mutta niitä urhoja on pilvin pimein jotka huutavat femakkoa ja kukkahattutätiä ja irvivät koko ajan naisten ominaisuuksia, on kyse sitten ulkonäöstä tai kyvyistä.

Tuntuu siltä, että hyvin suuri osa miehistä ei halua tasavertaista ihmissuhdetta.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Ulkonäöstä kuittailu on asiatonta. Kykyjen arvostelu taas koskettaa kumpaakin sukupuolta. Ei siinä ole mitään naisvihamielistä jos sanoo kukkahattutätiä kukkahattutädiksi (minä sanon sukupuolesta riippumatta) sekä feministiä feministiksi.

Enni Kulovaara

Älä viitsi, kyllä sinä olet niitä kommentteja lukenut. Akat pois politiikasta ja siihen tyyliin tuolla usarin uutispuolellakin on kommentteja.

Jari Eteläsaari

Tuo juontaa siitä miten hölmöjä naisia on päässyt poliittisiin johtotehtäviin ,virkoihin,lehdistöön toimittajiksi sekä kommentoimaan julkisuudessa, eli kyse ei ole naisten vastaisuudesta vaan hölmöjen naisten vastaisuudesta, valitettavasti näitä tuntuu olevan enemmän kuin hölmöjä miehiä.

Hölmöjä miehiä kritisoidaan aivan yhtä kovasti.

Tuo juontanee varmaankin kilttien tyttöjen syndroomasta jossa tytöt kuuliaisesti ottavat kaiken tiedon vastaan jota auktoriteetit tarjoavat.

Nämä kiltit tytöt sitten pärjäävät koulussa ja pääsevät verovaroilla rahoitettaviin tehtäviin tekemään yhteiskunnan kannalta haitallisia päätöksiä.

Enni Kulovaara

Jaha. Että hölmöjä miehiä kritisoidaan samoin? No eipä vaan kritisoida, eikä sanota, että äijät pois politiikasta, kun ovat niin hölmöjä. Naisten kohdalla tuo on hyvin yleistä.

"Tuo juontanee varmaankin kilttien tyttöjen syndroomasta jossa tytöt kuuliaisesti ottavat kaiken tiedon vastaan jota auktoriteetit tarjoavat.

Nämä kiltit tytöt sitten pärjäävät koulussa ja pääsevät verovaroilla rahoitettaviin tehtäviin tekemään yhteiskunnan kannalta haitallisia päätöksiä."

- Huomaatko mihin kompastuit? Keiltä auktoriteeteilta nämä "kiltit tytöt" ottavat kaiken tiedon vastaan? Kuka heitä ohjailee? Miehetkö?

Sinun juttusi on sitä itteään kyökkipsykologiaa, voi voi.

Anu Palosaari

"Akat pois politiikasta ja siihen tyyliin tuolla usarin uutispuolellakin on kommentteja."

Ei ole minun silmiini tullut.
Muuten tuosta listasta, tunnistan kaikki miestyypit, eniten itseäni ovat satuttaneet re-boundmiehet ja ärsyttävintä mitä voi olla on gold-diggerit ja viisastelijat.

Jari Eteläsaari

♦ 'Huomaatko mihin kompastuit? Keiltä auktoriteeteilta nämä "kiltit tytöt" ottavat kaiken tiedon vastaan? Kuka heitä ohjailee? Miehetkö? '

Heippa Enni !
Tuossa yhden älykkään naisen kirjoittama blogi kilttien tyttöjen ongelmista.
Huomaa olen mies ja kirjoitan 'älykkään' ja 'naisen' samassa lauseessa.

http://takkirauta.blogspot.com/2011/04/se-on-se-su...

Erityisen pettynyt ruukinmatruuna on oman sukupuolensa edustajiin, ja varsinkin hikipinkoihin - niihin kympin tyttöihin - joiden suvaitsevaisuus on hyvin patologista lajia. Itse nörttinä - siis hikarin vastakohtana - ruukinmatruuna on aina sanonut hikkeporukasta omat suorat sanansa, ja sanoo nytkin. Nuo hikipingot - kympin tytöt - edustavat konformismia ja opportunismia puhtaimmillaan. He tekevät mitä tahansa sellaista, jolla he kykenevät pönkittämään omaa sosiaalista statustaan ja osoittamaan, ettei heillä ole mitään omia ajatuksia vaan että he ovat kiinteä osa sitä sosiaalista järjestystä, joka kulloinkin dominoi.
............

Enni Kulovaara

Jari.

Nyt sitten lainaat jonkun nimimerkin, jonka oletat naiseksi, kirjoitusta komppaamaan omia mielipiteitäsi:)

Jari Eteläsaari

♦ Nyt sitten lainaat jonkun nimimerkin, jonka oletat naiseksi, kirjoitusta komppaamaan omia mielipiteitäsi:)

Satumpa olemaan tuon naisen kanssa samaa mieltä, ja tiedän myös että kyseessä on nainen joka osaa kuvata asian paremmin kuin minä itse, joten lainasin hänen kirjoitustaan. (ilman lupaa tosin).

Suosittelen lukemaan myös hänen lukuisia aikaisempia kirjoituksia.

Kalevi Kantele

Enni, olet tainnut lukea taannoisen (n. 10 vuotta sitten) Yliopisto-lehdessä olleen artikkelin, jossa HY:n sosiologian laitoksen naisdosentti kertoi oman tutkimuksensa tuloksen. Sen mukaan Suomessa on läpi kaikkien miesten oleva naisviha. Tutkimus sai laajasti julkisuutta, kunnes kävi ilmi, että tulokset perustuivat tutkijan neljän naiskolleegan haastatteluun. Yksitysisiä mielipiteitä ei pidä yleistää.

Enni Kulovaara

En ole lukenut kyseistä artikkelia. Kommenttini perustui vain siihen, mitä olen itse sekä usarin uutispalstan kommenteista, Puheenvuoropalstalta sekä myös muilta keskustelupalstoilta lukenut.

Ilkka Kahila

Kalevi, mistäs artikkelista mahtaa olla kyse? Löytyisikö kyseinen artikkeli jostakin nähtäväksi?

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Enni ei tietenkään huomioi että internetissä nimimerkkikommentoijien tai "omilla nimillä" eli jonkinlaisilla todellisen kuuloisilla, joskin tekaistuilla nimillä kommentoivista ei voida tehdä yleistyksiä. Ainakin jos minulle tulee valittamaan kuinka joku nettipeelo jollain palstalla sanoi pahasti ja että se edustaisi jotain laajempaakin trendiä, niin uskottavuus laskee nollaan saman tien. Ei sellaisella suhteellisuudentajulla varustettua voi oikein ottaa vakavasti enää ja harvoin on aihettakaan. No, Ennin kohdalla tämä piste on ohitettu jo kauan sitten, joten hänen kommenttinsa eivät sikäli yllätä. Samalla tasolla Ennin kanssa on miespuolisista mm. puoluekollegani Ossi Mäntylahti ja heidän lisäkseenkin muita kenellä on taipumusta mennä vaikka mihin naurettavuuksiin harhojensa todistelemisessa. Lista on pitkä ja lisää tulee nähtävästi joka viikko.

Enni Kulovaara

Oijjoi kun suutuit. Osuiko pahasti?

Jouko Koskinen

Terveen itsetunnon omaava huoma että sukupuolen jakamia kollektiiveja ei ole syntynyt. Pankkiautomaatin jonoa vastaava satunnaiskollektiivi paremminkin. Siksi myös vastuu ei ole kollektiivin vaan yksilön jonossa. Vallitsee hierarkkiakammo.

Yksilö voi vaatia erityisasemaa tittelillä, edustamallaan uskonnolla, puolueella,
mutta ei sukupuolella.

Hyvää yötä !

mariwallden (nimimerkki)

Veikkaan, että suurin osa puuma-naisista on kokoomuslaisia. Puuma-nainenhan on se tyhmin naistyyppi, joka maasta löytyy. Naistyyppi on tunteeton ja ikuista nuoruutta etsivä.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Olipas taas järkevä kommentti. Avauksen kommentointi tosin näytti olevan haasteellista. Kommentin sisällön huomioiden en ylläty. Opettelisit edes vittuilemaan.

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Tyhmä - tunteeton - puuma!
Mää vai???

Iloista sunnuntaita Victorille!

Samuel Virkiö

"Nämä miestyypit eivät löydä naista - katso kuulutko joukkoon!"

Ainoastaan eksyneet tai ne, jotka eivät etsi, eivät löydä.

Nämä miestyypit eivät löydä naista - katso kuvat yllä!

Toimituksen poiminnat