Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Tule, haukutaan Kokoomusta (osa 1)

  • Kerro pois jo murheet ja huolet, hetken täällä vaan heilut ja sitten jo kuolet.
    Kerro pois jo murheet ja huolet, hetken täällä vaan heilut ja sitten jo kuolet.

Lauantaisen iltapäivän ratoksi ja mikseipä sunnuntainkin riemuksi pyydän nyt kaikkia joilla on jotain Kokoomusta vastaan saapumaan tämän blogin kommenttiosioon kertomaan asiansa. Olen huomannut noin yleisellä tasolla, että kirjoittelu täällä ylipäätään on muuttunut ikävästi sävyltään kovin vihamieliseksi. Pohdin tuossa aamulla että kenties tällainen Pandoran lippaan lonksuttelu auttaisi asiaa.

Saapa nähdä.

Poikkeuksellisesti en lähde väittelemään mistään, enkä kommentoi mitään. Korkeintaan kiitän jos on oikein osuvaa kritiikkiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Torbjörn Liimatainen

Kokoomuksen mielestä suomalaisten veronmaksajien on oltava solidaarisia ja tuettava tulevaisuudessakin saksalaisia ja ranskalaisia pankkeja. Kokoomuksen mukaan mikäli tätä solidaarisuutta ei ulkomaalaisia pankkeja kohtaan ole, Suomelle on uhkana jäädä "haitallinen jälki" (puheenjohtaja Kataisen analyysi HS:ssa tänään).

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

En lähde enään puuttumaan surkeisiin ideologioihin jotka pyörittävät nykyistä politiikkaamme,mutta sanon vain tämän:

Mitä on politiikka?

Eikö se ole pyytteitemme,tarpeidemme,ns.hyvin ja ns.huonojen pyrkimysten kollektisoitunut funktio,eri yksilöiden ja erittäinkin eri eturyhmien kamppailua keskenään? Mehän puhumme aivan yleisesti poliittisesta taistelusta,usein oikein sodasta.Siinäkin hyökätään,isketään,voitetaan ja kärsitään musertavia tappioita.Näin tapahtuu kansakunnan puitteissa ja näin tapahtuu kansakuntien ja ideologisten ryhmien välillä.Ja mikäli ns.realipoliitikot saavat määrätä tahdin,tämä poliittinen taistelu on kylmää ja säälitöntä,häikäilemätöntä.Siinä taistellaan elämästä ja kuolemasta.Juuri tämän taistelun oleellisena jatkona on sota.

Jotta liityntä kahden tilan välillä olisi saumaton,me asetamme ns.rauhantilan joko miltei tärkeimmäksi tai ehdottomasti tärkeimmäksi tehtäväksi sotaan valmistautumisen.Kuten sodankäyntitaidon niin myös siihen valmentautumisen ensimmäisiin aakkosiin kuuluu eksyttäminen,peittäminen,tarkoituksien salaaminen,jota tarpeen mukaan kohdistetaan ei vain viholliseen vaan myös oman ryhmän jäseniin.Niinpä vain suhteellisen harvoin on jokin valtio julistanut varustautuvansa hyökkäys- ja valloitussotaa varten.Nykyisin kaikki varustautuvat vain ja yksinomaan rauhan turvaamista varten ja enintään puolustussotaa varten.Koko menon kantavana voimana on tietysti antiikin ajoilta juontava tunnus: Jos tahdot rauhaa,niin valmistaudu sotaan.

Sisäistäkää ja katsokaa ympärillenne mitä tämä ideologioiden kamppailu on saanut aikaiseksi,olemme kävelemässä kohti sotaa ja mikään ei tunnu hillitsevän vauhtia.

Vilho Juntunen

http://www.youtube.com/watch?v=MHdHTyrOgPI

Kokoomuslaiset te olette ylenpalttisen itsekkäitä:
Ei koskaan me. Aina minä.

Tapio Niemi

"1930-luku näki nationalismin ja oikeistoradikalismin huiman nousun Euroopan valtioissa, joka myös Suomessa näkyi Lapuan liikkeenä. Moni äärioikeistolainen Kokoomuksen aktiivi ja kannattaja oli mukana siinä"

Kokoomus ja sen oikeisto siipi nousi kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallisen_Kokoomuks...

M-T Heikka

Mie en nyt raaski, koska pidän Ilkka Partasesta. Hän on järkimiehiä.

Olen mie omissa blogeissa jotain Kokoomuksestakin maininnut.

t. piiroinen

Kunnioitan Harri Holkerin hautajaispäivänä hänen elämäntyötään, jonkä seuraajansa ovat suurelta osin tuhonneet. Kritiikille on aikansa ja paikkansa.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Holkeri oli hieno mies ja ei tällainen keskustelu hänen muistoaan häpäise missään nimessä. Pikemminkin tervehdytetään ilmapiiriä kun saadaan (toivottavasti) selville mistä kärkkäimpien kenkä puristaa. Kokoomus rakentunut monen poliittisen suunnannäyttäjän elämäntyönä ja puolue on laajempi kokonaisuus kuin pelkästään sen näkyvimmät kasvot. Tulee huomioida myös paikallistason toimijat, jotka vapaaehtoisesti ja monet poliittisesti erittäinkin epäkiitollisessa ympäristössä tekevät jalkatyötä vaaleista toiseen ja vievät eri luottamustoimissa kokoomuslaisia arvoja eteenpäin.

Jaakko-Matti Kaakinen

Kokoomuksen politiikka = kokoomuksen näkyvimpien kasvojen politiikka.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Kiitokset Aallonharjalle viihdyttävästä youtube-linkistä. Pidän tuon tyyppisestä musiikista, varsinkin koneella ollessa ja kirjoitellessa tuo on mainiota taustamusiikkia. Noita näkyi olevan aika paljon. Mainiota!

Heikki Kosalainen

Kokoomus on pankkisosialismin etujärjestö Suomessa.

Bilderberg-kokoukset = Pankkiirien ja suursijoittajien etuja ajava vuosittainen lobbaus- ja lahjontatapahtuma. Kyseessä ei ole Kataisen väittämä kansalaisforum, vaan manipulointitapahtuma, jolla saadaan poliitikot ja valtamedia toimimaan pankkijärjestelmän ja suursijoittajien etujen mukaisesti.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd...

Näin pitäisi toimia jos ajettaisiin suomalaisten parasta:

http://eduskunta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72264-br...

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Aika paljon pitäisi päässäni olla vikaa jos kuvittelisin tämän blogini pystyvän vaikuttamaan yhtään mihinkään laajempaan trendiin sitä tai tätä. On vaalien alla todistetusti ainakin yksilö henkilö päätynyt antamaan Kokoomukselle vielä mahdollisuuden äänensä muodossa. Että jotain nyt sentään. Omaan maineeseeni tällä kirjoittelulla voi olla ja varmaan onkin jonkin verran merkitystä. Kiitos palautteesta kuitenkin.

M-T Heikka

No ei siin varsinaesest mittee hyvvee ole ennee,jokune immeinen tietennii voe olla viäräs kastis ku ei hyö oo viäl iäneti uatelleet kylli hyväs sit assiit.

En mie Jaakoppi Portillekkaa oikkee suoroo ruaski moettii Vasemistoliittoo, ei sitä kehtoo kaikil. Ko hyö on aenoo oikee immeine siin porukas.

Ilkal mie uskaltasi kyl vuan Putkiselle en....suoroo.

Jari Eteläsaari

Kokoomuksesta on tullut kahden henkilön kataisen ja stubbin napinpaino puolue. Ainoa mikä kiinnostaa on EU:hun hintaan millä hyvällä, kaikki käy.

Uusia järkeviä näkemyksiä ei näy, kansalliset edut on unohdettu, no kokoomusnuorilla on joitakin järkeviä näkemyksiä.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Vetävä Otsikko!

Pitää kohta lukea koko kirjoitus...

Harri Lehtimäki

Tervetuloa! Haukkuminen on sosialistista perinnettä!

Pekka Roponen

Kokoomus on Quisling-puolue! Nimi on suora käännös Nasjonal Samlingista!

Samuel Virkiö

Kataisen ylimielisyys, Stubbin itserakkaus.
Molemmat liehittelevät EU:n valtaapitäviä ja halveksivat suomalaisia. Oksettavaa.
En voi kuvitella palaavani Kokoomuksen äänestäjäksi niin kauan, kuin Kokoomuksen alennustila jatkuu.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Minuun vetoaa isänmaallinen ja ryhdikäs kokoomusjohtoinen harmaan talouden kitkemisohjelma fantasine innovaatioineen. No, mainitaan yksi: AVOIMUUS!

Poistettu Poistettu

Suomen poliittisen historian yksi piirteistä lienee se että aina kun menee heikosti on kokoomus taustalla vaikutusasemassa. Kokoomuslainen tietenkin sanoo että kokoomuksen arvoaseman menetyksen jälkeinen nousu johtuu siitä että kokoomuksen päätösten vaikutus tuntuu vasta sitten. Onhan sekin totta, kun kokoomus on polkenut koko maan ja kansan syvälle paskaan niin eihän sieltä oikein voi muuta kuin ylöspäin päästä.

muoks: No ei mieltä lämmitä monen muunkaan puolueen meno, myönnetään. Kokoomus on huonoista vaihtoehdoista se huonoin, mutta ei kauhean paljon muita huonompi.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Vapaavuori ja Ottawan sopimus. :(

Toimituksen poiminnat