Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tasa-arvoinen avioliittolaki

Kirkko ja kadotus

Sanotaan, että vanhana pirukin alkaa uskovaiseksi.

Kirkossa onkin kiva käydä näyttäytymässä ja tapaamassa tuttuja, samalla kuulla turvallisesti samat saarnat kuin viimeksi, vaikkei niiden sisällöstä mitään jälkikäteen muistaisikaan tai etsisi yhtymäkohtia omaan elämäänsä. Eikä haittaa jos ei konfirmaationsa jälkeen olisi tullutkaan käytyä ja olisi minuun tapaani ollut myös pääsymaksut rästissä toistakymmentä vuotta.

Tasa-arvo

TASA-ARVO

Ihmiset liehuttavat sateenkaarilippuja torinkulmalla. Suomalaiset potkivat maahanmuuttajat mieluusti omiin maihinsa. Mustapukuiset soturit räjäyttävät Lähi-idässä noin kaksituhatta vuotta vanhan temppelin. Maailmalla on kuusikymmentämiljoonaa pakolaista. Islamin uskoa tulkitsevassa Sharia-laissa homoudesta rangaistaan kuolemalla. Epäoikeudenmukaisuutta kokevat ihmiset haluavat murtautua kristillisyyden pyhiin rakenteisiin, tehdä miehen ja naisen välisestä avioliitosta mahdollisen kaikille halukkaille.

Hukkuuko Suomilaiva?

Nyt eduskunta päätti hyväksyä tasa-arvoisen avioliittolain äänin 105-92 . KD:n puoluejohtaja Päivi Räsänen on syystäkin pahoillaan tällaisesta moraalittomasta avioliittolakiäänestyksestä josta seurasi kirkosta eroamisien vyöry. Eilen erosi 2612 kirkon jäsentä ja la 29.11.2014 erosi 5144. 

Hyvä tiedostaa, että vielä voidaan tarttua oljenkorteen saadaksemme käännettyä tuon äänestystuloksen kumoon seuraavassa hallituksessa ja tämä koskettaa jokaista äänestäjää jolla on syvä huoli ettei tuo tasa-arvoinen avioliittolaki tule voimaan. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä