Ilikka ottaa kantaa Evoluutiota revoluution sijaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Eurovaalit 2019

Eduskunta- ja eurovaalit halutaan yhdistää

Puoluesihteerit haluavat selvittää eduskunta- ja eurovaalien yhdistämistä, vaalit pidettäisiin touko-kesäkuussa vuonna 2019. Suomessa on järjestetty ainoastaan kerran valtakunnallisesti kahdet vaalit samaan aikaan. Maamme ensimmäiset europarlamenttivaalit pidettiin yhdessä kunnallisvaalien kanssa lokakuussa 1996. Ruotsissa perinne on ollut vaalien yhdistämisen osalta toinen kuin Suomessa.  Siellä on ollut tapana äänestää yhtä aikaa valtiopäivä-, maakäräjä- ja kunnallisvaaleissa.

Ole Muutos (2011) jonka haluat nähdä

Pienpuolueita on tällä hetkellä ajan tuntoja vastaava repertuaari: Liberaalipuolue - Vapaus valita rp. on sääntelyn purkamisen ja laajempien yksilönvapauksien kannalla, samoin myös Piraattipuolue rp. joka lisäksi nostaa esiin virtuaalimaailman ilmiöitä sekä niihin liittyvää problematiikkaa.

Kohtalon vaalit 2017

Kokoomus on ilmoittanut tavoitteekseen suosituimpana puolueena jatkamisen, historiallisesti kolmatta kertaa. Keskusta tavoittelee luontevasti suurimman kruunua, demareiden Antti Rinne on valmis uhoamaan katteettomasti mitä tahansa, sillä hänen aikansa saattaa päättyä jo ylimääräisessä puoluekokouksessa.

Puheenjohtajista SDP:n Antti Rinne on pahimmassa pinteessä ja mieluummin kamppailee vaikka omiaankin vastaan, jos hänet meinataan syrjäyttää. Kukapa haluaisi tulla muistetuksi ylimenokauden puheenjohtajana, joka ei saanut oikein mitään aikaan?

Myrsky teekupissa

Ilmestyskirjassa kerrotaan kuinka enkelien puhaltaessa Tuomiopäivän pasuunoihin kuului aina "Brrrreeeexxxiiit!!!" ja sitten meret kiehuivat, meteoriitteja satoi taivas leiskuen, seitsenpäinen peto jonka jokaisessa päässä on seitsemän sarvea nousi merestä maalle riehumaan...en ole kirjauskovainen, mutta aamun uutisoinnin pohjalta voisi luulla, että viimeisen pasuunankajauksen myötä kasa suomalaisia kommentaattoreita ilmestyi tv-studioon purkamaan Englannin EU-erosta järkkynyttä mieltään. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä